Opisi igara

PLAY! ZINE 105 – JUN 2017

Jun je tradicionalo izuzetno bogat mesec za gejmersku publiku, naravno tu je pre svega E3 sajam od koga očekujemo jako puno, tako da jedva čekamo da počne, a mi iz časopisa Play!Zine ćemo kao i uvek biti na licu mesta u Los Anđelesu, da za vas izveštavamo na našem sajtu.

Dok čekamo E3, prava je prilika da bacite pogled na junski broj časopisa Play!Zine, koji je kao i uvek, potpuno besplatan i na samo jedan klik od vas!

Mesec je svakako obeležio Prey, reboot ove čuvene franšize od koga niko nije znao šta da očekuje, ali eto, nekako smo na kraju ipak dobili sjajnu igru, na našu radost. Zato je Prey bez ikakve dileme zasluženo na koricama našeg časopisa, kao igra meseca.

Elem, da vas ne zadržavamo više, bacite se na novi broj, i nadamo se da ćete uživati kao što smo i mi dok smo ga spremali za vas.

Junski, 105. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku – Play!Zine 105, Jun 2017

SADRŽAJ:

Flash Vesti
BETA: Gwent The Witcher Card game
BETA: Quake Champions
DLC: Nioh Dragon of the North
DLC: Final Station The Only Traitor
Clone Drone in the Danger Zone
Farpoint
Prey
Resident Evil Code: Veronica X
Rain World
Ultra Street Fighter 2 The Final Challengers
Injustice 2
Late Shift
Reservoir Dogs Blody Days
The Surge
STRAFE
What Remains of Edith Finch
Dragon Quest Heroes 2
HARDWARE: Logitech G203
HARDWARE: Steelseries Arctis 7
HARDWARE: Logitech Keyboard Pro
Hearthstone: Tresla se gora, rodio se miš – najveća Hearthstone razočarenja

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top