PC

Might and Magic Showdown ugašen od strane Ubisofta

Posted on

Na Steamu je objavljeno da Ubisoft 31. jula gasi servere za igru Might and Magic: Showdown i samim tim ona prestaje sa postojanjem iako nikada nije napustila Early Access fazu razvoja.

Might and Magic Showdown je taktički PvP naslov, u kome igrači kontrolišu tim minijaturnih heroja u sukobu sa protivnikom. Igra je na popularnu platformu stigla 19. januara, i tokom pola godine je imala dosta poražavajuću statistiku. Najveći broj igrača koji se u jednom trenutku našao na serveru je 78, dok je u poslednjih 24 časa samo jedan bio prisutan, prosečno vreme provedeno igrajući je samo 6 sati.

Tim koji stoji iza Might and Magic: Showdown, je u obraćanju zajednici izjavio: “Želimo da vam prenesemo najiskreniju zahvalnost, vama igračima, koji ste nam pomogli kroz Early Access kampanju, upravo zbog vas smo stekli novo iskustvo koje će nam pomoći u budućim Ubisoft pojektima.”

Šteta je što igra odlazi u istoriju, ali se nadamo da se ovaj neuspeh neće negativno odraziti na buduće naslove Might and Magic serijala.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version