PC

World of Tanks dobija novi grafički endžin

Konačno je najavljeno da će 1.0 verzija popularne multiplejer igre, World of Tanks, dobiti 1.0 verziju, koja dovodi do jedne velike prekretnice, a to je prelazak na potpuno novi grafički endžin, nazvan Core Engine.

Core endžin pored promene kompletne grafike, donosi i potpuni redizajn 25 mapa, kako bi odgovarale modernim standardima, što je Wargaming detaljo opisao:

“CORE endžin donosi kompletnu vizuelnu izmenu, dodavanjem više lepote i produbljenosti na bojnim poljima bez uticaja na performanse. Teren, voda, flora, nebo i okruženje na ponovno stvorenim mapama postaju još bolje sa najnovijom tehnologijom renderovanja baziranom na fizici i brojnim novim i poboljšanim efektima. Prostor je realističniji i borilišta se osećaju dinamičijim i aktivnijim zahvaljujući poboljšanim modelima osvetljenja i senki i realističnim teskturama.”

Grafika nije jedini element koji će doživeti promenu u World of Tanks, već će igrači iskusiti i potpuno novi audio, a čitav orkestar radi na izradi specifične muzike za svaku postojeću mapu

Kao što je Wargaming napomenuo, nema razloga za paniku pošto neće doći do promene sistemske zahtevnosti iako stižu brojna poboljšanja. Core endžin možete slobodno preuzeti i isprobati kako bi znali da li je vaša mašina spremna, a zvanični izlazak 1.0 verzije ja zakazan za mart 2018. godine, što sada i nije toliko daleko.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top