PC

Square Enix napravio upitnik za igrače koji će im pomoći da u budućnosti donesu bolje igre

Posted on

Čuveni japanski izdavač video igara, Square Enix, je objavio zanimljivu anketu za igrače koja predstavlja vid želje da se u budućnosti izdaju što kvalitetniji naslovi sa elementima koji će igračima odgovarati.

Anketa se sastoji od par običnih pitanja tip starost i godišnje primanje, ali su ona glavna usmerena ka njihovim igrama, njihovom prepoznavanju, i da ljudi odaberu omiljeni serijal. Square Enix takođe želi da vidi koja politika vođenja kompanije najviše odgovara, pa se u jednom pitanju traži da se rangiraju sve najpoznatije gejming kompanije po kredibilitetu.

Među pitanjima se traži od igrača da odaberu omiljeni žanr igara koji igraju, kao i koje igre drugih kompanija im se najviše dopadaju, i da li su one singlplejer ili multiplejer iskustva.

Za popunjavanje ankete je potrebno oko 15 minuta, a svako ko je popuni ulazi u nagradnu igru za osvajanje vaučera za kupovinu u Square Enix onlajn prodavnici, tako da vas pozivamo da slobodno popunite anketu na ovom linku, jer ćete tako pomoći ovoj kompaniji da izda što kvalitetniji naslov.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version