PC

Warframe dobio novu mini igru – Frame Fighter

Warframe donosi savršeno iskustvo napucavanja u alternativnom svemiru sa mnoštvom sadržaja, i još više na putu, ali još više volimo one male stvari koje nas dodatno privlače, i to su mini igre.

Tako najnoviji apdejt u Warframe donosi veoma zanimljivu mini igru koja predstavlja tabačinu u Mortal Kombat stilu, gde se ratnici, inače naoružani do zuba, obračunavaju golim rukama.

Mini igra je napravljena od strane fana, zajednici poznatog kao LocoCrazy, i ona izgleda kao da dolazi pravo iz arkada, što je fantastično za nas nostalgičare. U startu su dostupni Excalibur, Volt i Mag, a ostali se mogu otključavati sa daljom progresijom.

Ovo nije jedina nova mini igra, već je tu i Happy Zephyr, side scroller u kojem moramo izbegavati zamke i neprijatelje do pobede.

Apdejt je doneo i nove Dojo dekoracije, pa sada u baze možemo udahnuti novi, šareniji, život, a tu su i novi delovi Amp oružja, koja daju odličnu prednost, pogotovu Phahd Scaffold koji lansira diskove sa sposobnošću odbijanja od u drugom smeru nakon što pogodi metu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top