Filmovi-Serije

Netflix razvija TV serije koje su ujedno i igre, i Black Mirror će biti jedna od njih

Posted on

Produkcijska TV kuća Netflix je nedavno potvrdila da ne odustaje od izrade igre zasnovane na Stranger Things, i pored gašenja Telltale Games koji je trebalo da pravi igru, a sada nam otkrivaju nove ambiciozne planove po pitanju njihovih projekata sa video igrama.

Minecraft će biti jedan od poslednjih projekata koje će Telltale da odradi za Netflix u formi igre-serije, i predstavlja neku vrstu interaktivne TV serije po principu starih “izaberi svoju avanturu” igara, gde posmatrači biraju neke od opcija kako će se priča serije nastaviti. Izgleda da se ljudima u Netflixu ovaj koncept toliko sviđa da planiraju da ga prošire i na svoje brojne druge naslove.

Tako će jedna od Black Mirror epizoda koja stiže u novoj sezoni decembra, imati upravo epizodu gde će ishod iste biti na onome ko epizodu gleda, odnosno zavisiće od njegovih izbora. U zavisnosti od uspeha i popularnosti Minecrafta i te specijalne epizode Black Mirrora, zavisiće i da li ćemo ovakve projekte nastavljati da viđamo u budućnosti, ali se nama koncept sviđa.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version