PC

Ako ste non-stop umorni… probajte ovu igru u kojoj ste non-stop umorni!

Taman kada pomislimo da su ljudi iscrpeli sve moguće ideje za pravljenje neke igre sa nesvakidašnjem tematikama, pojavi se neko novo malo indi čudo da nas iznenadi.

Takav je slučaj i sa igrom Yet Another Exhausting Day, odnosno “Još jedan iscrpljujući dan”. Igra je 3d “puzajući” platformer, u kome se vaš karakter uglavnom raspada od umora i razvlači okolo kao kakva lešina, jer nema snage ni da stoji na nogama od trenutka kada se probudi na početku igre, baš kao i u stvarno životu kada morate da odrastete i idete na posao (šmrc).

Igra je trenutno i verziji 0,5 koja je izašla pre nekoliko dana, i demo možete preuzeti besplatno na ovom linku, a kako izgleda, možete videti u trejleru ispod.

Mi smo je malo probali, i moramo da priznamo da je zabavnija nego što smo očekivali, svakako ćemo joj dati više prilike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top