PlayStation 4

Playstation 5 će koristiti najnoviju generaciju AMD Navi grafike sa značajnim poboljšanjima

Već odavno je poznato da će Playstation 5 igre pokretati procesori i grafika kompanije AMD, ali se dugo naslućivalo o kojoj se generaciji radi.

Sada je potvrđeno da će grafika u Playstation 5 konzoli biti najnovije generacije, sa RDNA arhitekturom koje donosi značajna poboljšanja performansi dok će održati normalnu potrošnju.

Zahvaljujući ovoj informaciji, vidi se da će Playstation 5 napraviti veliki skok po pitanju performansi i grafike u igrama nove generacije, koje će biti moguće pokretati i u 8K rezoluciji.

Lepo je znati sve ove detalje, ali tek trebamo videti kako će se sve ovo odraziti na cenu konzole, pošto se za sada govori da je reč o cenovnom rangu od oko 500-600$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top