Nintendo Switch

Platinum Games objašnjava zašto Bayonetta 3 nije bila na E3 2019

Na ovogodišnjem E3 sajmu smo imali prilike da vidimo veliki broj novih igara i raznoraznih objava, što su fanovi sa oduševljenjem prihvatili.

Jedan deo zajednice je bio pomalo zabrinut, pošto je ove godine sa E3 sajma izostala Bayonetta 3, koja je već od ranije najavljena.

Nje jednostavno nije bilo, a očekivalo se da čujemo kako napreduje rad studija Platinum Games, kao i da vidimo neki trejler. To se nije desilo, a studio iza igre je sada i otkrio pravi razlog.

Jedan od developera je izjavio kako fanovi nemaju zašto da se brinu zbog toga što ne dobijaju nove detalje o igri, jer rad na njoj napreduje odlično.

Otkriveno je i da Platinum Games više voli da svoj ambiciozni rad prikaže tek kada ima krupniju sliku, kako bi fanovi tačno znali šta dobijaju.

Bayonetta 3 će definitivno biti bolja od prethodna dva dela, što se i očekuje, a trenutno ostaje samo da se vidi kada će se igra zapravo pojaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top