PC

Počelo godišnje takmičenje u brzom prelaženju igara – Summer Games Done Quick

Sada već po ustaljenoj tradiciji, obeležen je početak ovogodišnjeg Summer Games Done Quick događaja, u kojem se gomila igrača takmiči u brzom prelaženu video igara sa ciljem da sakupe što više novca u humanitarne svrhe.

Osim obaranja rekorda u velikom broju popularnih igara, cilj je oboriti prošlogodišnji rekord po novcu koji je sakupljen za humanitarne organizacije, koji je iznosio 2,1 miliona dolara.

Sav ovogodišnji prihod koji budu donirali igrači i gledaoci širom sveta će otići organizaciji Lekari bez granica, koja se bavi pružanjem stručne medicinske pomoći u velikom broju ugroženih zemalja.

Broj igara u kojima će biti organizovano takmičenje ogroman, a celokupan raspored možete pronaći na ovom linku.

Summer Games Done Quick je savršen način za sve obožavatelje speedrun takmičenja da provedetu ove letnje dane i vremena za uživanje će imati sve do 30. juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top