PC

Baldur’s Gate 3 pređen za svega 10 minuta

FOTO: Larian Studios

Mislim da se svi možemo složiti da su speedrunneri drugačija vrsta kada je u pitanju svet igara. Oni su tako impresivni i stalno pronalaze nove načine i eksploite da bi završili igru što je brže moguće – ponekad smanjujući čitavu kampanju na samo nekoliko sekundi. Nedavno se pojavila vest da je jedan Baldur’s Gate 3 igrač uspeo da efektivno završi igru za samo deset minuta.

Postoji mnogo tehničkih detalja ovde, ali u suštini, da, priča je završena od strane korisnika ‘Mae’, koji je ceo run (celih 10m i 23s) postavio na YouTube. Ovo dostignuće je izvanredno iz jednog razloga: Baldur’s Gate 3 je jedan od najobimnijih CRPG-a koji su se pojavili u poslednjim godinama, i smatra se da potpuni run traje do 100 sati.

Dok je gotovo sigurno da će neko nadmašiti run od 10m 23s koji je postavio Mae – koji možete videti ispod – ovo je prvi put da je rekord uspostavljen, i to ne može biti oduzeto. 

Sve počinje sa Mae koji koristi Galea kao ‘origin lika’, spajajući tog lika sa ‘hyperspeed jump sposobnošću’ kako bi sebe lansirao u razgovor koji ne bi trebao da se dogodi još dugo vremena. Postoji ‘specifičan izbor’ koji igrači mogu napraviti tokom ove scene koji donosi prerani kraj njihovoj stranci – jedan od 17.000 završetaka koji u suštini postoje u Baldur’s Gate 3.

Trenutno, to je najbrže poznati trk za dostizanje ‘jednog mogućeg kraja’ u Baldur’s Gate 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top