PC

Obsidian pravi AAA RPG iz prvog lica!

Posted on

Renomirani studio Obsidian Entertainment nam je najpoznatiji po PRG klasicima kao što su KotoR 2, Fallout New Vegas i Neverwinter Nights 2, a poslednjih godinama i po njihovim igrama kao što su Tyranny i  Pillars of Eternity 1/2.

Trenutno svakog dana uživamo u detaljima oko The Outer Worlds, dok čekamo da igra izađe ovog oktobra, ali već sada možemo da naslutimo šta nas očekuje i budućnosti.

Kao što verovatno znate, Obsidian je ove godine kupljen od strane Majkrosofta, što znači ne samo stabilnost za ovu kompaniju koja je uvek bila na rubu bankrota, već i veliki priliv sredstava, koji će omogućiti da uplove u AAA vode.

Prvi konkretni pokazatelji da će se to zaista i desiti nam dolaze ovog vikenda, zahavljujući oglasu za posao gde Obsidian traži, između ostalog, osobu koja ima iskustvo sa AAA igrama. Osim toga, traži se da zna da radi u Unreal Engine 4, da ima iskustvo sa borbom iz prvog lica, kako prsa u prsa, tako i na daljinu, i na kraju, da ima iskustvo sa smenom dana i noći u igrama.

Da li ćemo dobiti neki potpuno novi svet? Ili možda Pillars of Eternity 3 u potpuno novom duhu? Ko zna, ali nas svakako raduje da saznamo šta nam sledeće donose.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version