PC

Take-Two zlostavlja modera iza igre Red Dead Redemption

Kompanija Take-Two Interactive je poznata po praksi slanja privatnih istražitelja na vrata strimera koji otvoreno govore o igrama koje se tek trebaju pojaviti, a sada je ponovo prešla granicu po pitanju zlostavljanja ljudi.

Ovoga puta se radi o Red Dead Redemption projektu(Take-Two je vlasnik Rockstara) kojeg je moder GamingDamned radio za PC sa brojnim poboljšanjima. Kao što ste možda i pročitali na našem sajtu, projekat je ubrzo nakon najave ugašen, a sada smo saznali i na koji način.

Projekat je ugašen kroz niz psihičkog zlostavljanja. Kroz konstantno zivkanje modera, kao i članova porodice modera, koja nije imala nikakve veze za RDR rimejkom, barem tako tvrdi sam moder.

Moder je u videu ispod otkrio da je Take-Two na nelegalan način došao do velikog broja privatnih informacija koje, kako on navodi, nisu bile dostupne javnosti.

Ljudi iz kompanije nisu želeli nikakav razgovor i dogovor sa moderom, nisu pružali nikakva objašnjenja, nisu odgovarali na pitanja, već su samo pretili moderu i zahtevali gašenje projekta.

Izuzetno užasna praksa ove kompanije koja prolazi potpuno nekažnjeno se nastavlj,a i GamingDamned planira da to promeni, pošto je angažovao advokata i želi da ovaj problem prenese na sud,

Čitavu priču možete čuti ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top