Vesti

WoW – Trošite titan residuum pre sledećeg reseta

Ako ste nataložili titan residuum tokom predhodne sezone u Azerothu, onda je pravo vreme da ga potrošite.

Kako je potvrđeno jučerašnjim “blue postom”, titan residuum koji vam preostane će biti konvertovan u ingame valutu onog trenutka kada patch 8.3 bude live, a ne početkom četvrte sezone kako se spekulisalo.

Ako želite zlato onda je u redu, ali ako ipak želite novu opremu onda potrošite to što imate pre reseta. Na taj način novu opremu možete da iskoristite i pretvorite je u prašinu na početku reseta.

Cene i skaliranje će biti pomereno, pa tako sada za opremu do ilvl 445 dobijate 40, za opremu ilvl 460 dobijate 200, a za top class opremu ilvl 475 dobijate 1000 titanske prašine.

Srećno raidovanje!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top