Vesti

Race to World First Ny’alotha – Day 2

Trka se zahuktava. Dosta dramatično je bilo juče i iako tako ne izgleda, dra će biti do samog kraja.

Na kraju drugog dana, Limit i dalje vodi sa skorom 9/12. Čak pet guildova deli drugo mesto sa 7 skinutih bossova. Limit je u punom gasu i to se vidi po njihovom pristupu. Njihova inovativna taktika na Ra-denu je naterala Blizzard da pomenutog bossa “hotfixuje” (čitaj buffuje), pa su u hodu morali da menjaju taktiku. Ipak, Limit uspeva da uzme još jedan world first i posle toga su krenuli na Drest’agatha. Očeličeni pobedom nad Ra-denom, Limit posle nekih 2 sata skida i Drest’agatha u pravom foto finišu, jer su 12 sekundi u enrage tajmeru ipak uspeli da uzmu još jedan world first.

Sa druge strane, Method se mučio. Jesu skinuli 7 bossova, ali čini se da su malo opuštenije ušli u ovu trku, što bi moglo da im se osveti. Mnogo vremena su potrošili na čisto mehaničkim encounterima i ako ne ubace u petu brzinu možda neće imati šansu za popravni, pogotovo sada kada i azijski guildovi ulaze u trku.

Ko će prvi stići do N’zotha ostaje da se vidi, ali kako sada stvari stoje Limit je najbliži. Takođe, nameće se pitanje da li će mythic verzija imati dodatnu fazu samog encountera ili možda čak neki dodatni cinematic koji će ipak doneti zadovoljavajući kraj ove ekspanzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top