Vesti

Trka za World First – Method stigao Limit

Finalna trka za World First BfA ekspanzije ulazi u finalnu fazu. Uzbuđenja ne nedostaju i kako se približavamo resetu, nameće se pitanje, da li će N’zoth pasti u prvih nedelju dana.

Do sada su samo, kako se i očekivalo, Limit i Method stigli do poslednje prepreke. Pored njih, imamo još dva guilda koji su na 9/12 i 6 guildova koji su na 8/12.

Method kaska celu trku i tek su danas stigli Limit, ali sada su stvari drugačije. Imali smo dva svojevrsna wall-a, Ra-Den je apsolutni monstrum, kao i Il’gynoth. Dugo nismo imali dva bossa u tieru koji su problematični i biće zanimljivo videti da li će još neki guild uspeti da uđe u “priču” i eventualno bude u konkurenciji za finalni kill.

Za sada, Method ima najbolji pull na 95.5% dok je Limit bolji i imaju 68.5% kao i 33 pulla više, kao najbolji pokušaj na N’zothu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top