PC

Method je objavio da će da hostuju trku za World First Ny’alotha!

Ny’alotha je novi raid koji nam dolazi u patchu 8.3 “Uspenije N’Zotha”.

I kako to obično biva, sa približavanjem otvaranja kapija novog raida, krenule su i pripreme top guildova i hajpovanje world first trke.

Method ima za pojasom sva tri world first killa u ovoj ekspanziji i ako Limit i ovog puta ne bude imao sreće, Metodovci će imati world first cele ekspanzije.

U BfA, cela ideja world first trke podignuta je na jedan novi nivo i u skladu sa tome Method hostuje 24/7 prenos eventa iz TakeTV studija Nemačkoj. Naravno, sve ćemo moći da gledamo uživo na twitchu.

Kako izgleda njihova zvanična najava, pogledajte ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top