Vesti

Race to World First Ny’alotha – Day 1

Trka za poslednji world first u BfA ekspanziji je počela.

Live twitch streamove možete da gledate na sledećim linkovima:

Za sada, Limit vodi sa 7 od 12 skinutih bossova prvog dana. Trenutno odmaraju, a za to vreme Method se probudio i krenuo svoj progres.

Limit je zbog vremenske razlike kupio sebi malo vremena za odmor, ali sada kada je Method zvanično krenuo sa startne linije, odmora više neće biti.
Zbog same masivnosti raida, a i apetita manjih guildova, očekujemo da će ova trka biti najuzbudljivija od svih do sada. Ako u finalni obračun sa N’zothom uđe istovremeno više guildova, niko ne garantuje ni Methodu ni Limitu lovorov venac. Tada vas od slave deli samo jedan dobar pull.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top