PC

Red Dead Redemption 2, GTA V i Borderlands 3 zabeležili jaku prodaju u prethodnom kvartalu

Kompanija Take-Two Interactive je objavila da je za njom još jedno izuzetno uspešno tromesečje, koje su obeležila tri AAA naslova – Red Dead Redemption 2, Borderlands 3 i stalno aktuelni GTA V.

Iako se Red Dead Redemption 2 pojavio još tokom 2018. godine za konzole, ove godine je dodatni vetar u leđa po pitanju prodaje dobijen dolaskom na PC platformu, odnosno na Epic Games Store i Steam. Sada ukupna prodaja leži na preko 29 miliona primeraka, što je za 3 miliona više u odnosu na brojku objavljenu u novembru.

Borderlands 3, koji je izašao u septembru, uživa veću popularnost u odnosu na prethodna izdanja, što se pokazalo sa gotovo 8 miliona prodatih primeraka na svim platformama u prethodnim mesecima.

GTA V i dalje dominira sa prodajom, celih šest godina nakon premijernog pojavljivanja, a sada je ukupan broj prodatih primeraka premašio 120 miliona, za šta je zaslužna aktivna podrška studija Rockstar kroz dodavanje novina u Online odeljak.

Take-Two prognozira da će se jaka prodaja za ova tri naslova nastaviti i u daljem periodu, ali nažalost nismo dobili nikakve nagoveštaje vezane za neke buduće igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top