PC

Bethesda odustala od digitalnog događaja koji je trebao biti zamena za E3 prezentaciju

Pošto je E3 2020 i zvanično otkazan zbog naglog širenja korona virusa širom sveta, mnogi izdavači su ostali prepušteni sami sebi kada su u pitanju uzbudljive najave novih igara i detalja za one već predstavljene.

Svojevremeno se objavilo da će izdavači imati digitalne događaje kao zamenu za otkazanu konferenciju, među kojima se našla i Bethesda.

Ipak, ovaj izdavač je sada odustalo i od održavanja digitalnog događaja u junu, a razlog je isto korona virus, pošto bi sama organizacija dovela u rizik zdravlje zaposlenih.

Vest dolazi od strane vođe marketinga u Bethesdi, Pita Hajnsa, koji je naveo da fanovi neće biti uskraćeni uzbudljivih objava. Već će one dolaziti u narednim mesecima, i navodno će biti dosta zanimljive.

Od Bethesde očekujemo dosta novih vesti, pre svega za projekte koji su ranije samo tizovani, kao što je više detalja za The Elder Scrolls 6.

Za sada, ostali izdavači, poput Majkrosofta, Ubija i Electronic Artsa, uveliko rade na svojim digitalnim događajima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top