PC

Tencent preuzima rad na System Shock 3

Razvoj System Shock 3, nastavka u čuvenom futurističkom serijalu, je do sada imao mali milion problema, od finansijske situacije, pa sve do raspuštanja razvojnog tima i rada od kuće.

Rad na ovoj igri je prvenstveno trebao da obavi Starbreeze, koji je nakon teškog finansijskog perioda rešio da pravo na razvoj prebaci studiju OtherSide Entertainment. Ovaj studio izgleda samostalno nije napravio veliki pomak u razvoju, te sada zadatak sprovođenja System Shock 3 u delo preuzima kineski gigant Tencent.

Na Twitteru je objavljeno da OtherSide kao nezavisni studio ima dosta problema u samostalnom vođenju projekta, pa je zato odlučeno da se System Shock 3 prepusti Tencentu.

Tencent nije postao vlasnik čitave System Shock franšize, već je ona i dalje u vlasništvu studija Nightdive, samo je data dozvola za rad. Nadamo se da će još konkretinijh detalja izaći uskoro kada je u pitanju uloga Tencenta u rad na System Shock 3, pošto mnogi fanovi nisu oduševljeni ovom odlukom.

U komentarima ovih objava na Twitteru su mnogi izrazili svoje nezadovoljstvo, mada je nažalost mala šansa da će to nešto promeniti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top