PC

DIRT 5 dobio datum izlaska i više detalja o kampanji

Studio Codemasters ove godine donosi još jednu trkačinu pred obožavatelje vrelih guma, i to je dugo očekivani Dirt 5.

Ovaj naslov je predstavljen na Xbox Series X događaju početkom maja, gde je viđen delić gejmpleja, a sada je dodat novi video developera, sa kojim je otkriven datum izlaska i detalji priče.

Period od najave do izlaska je relativno kratak, svega par meseci, pošto je datum dolaska ozvaničen kao 9. oktobar ove godine za PC, PS4 i Xbox One platforme. Dirt 5 će takođe izaći za PS5 i Xbox Series X, ali će datum izlaska biti otkriven kasnije, verovatno kada Soni i Microsoft objave datum puštanja konzola u prodaju.

Što se tiče kampanje, odnosno Career moda, ukupno 130 događaja je dostupno sa devet različitih tipova trkanja. Kampanja će biti unapređena u odnosu na ranije igre, sa pravim glumcima kao likovima u igri, kao što su Troj Bejker i Nolan Nort.

Kampanja je podeljena na pet poglavlja koji vode na trkališta širom sveta, od Sjedinjenih Država do Kine, i ostalih lokacija u sredini. Novi video otkriva i da igrače između standardnih modova očekuje i kooperativno igranje iz udobnosti fotelje za do 4 igrača.

Video nažalost ne pruža novi pogled na samu igru, tako da ćemo morati još na čekamo na bolji uvid u gejmplej.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top