Kolumne

Gejming za “DŽ” – šta je sve besplatno ovog vikenda

besplatne igre za period jun 20-21 2020

Besplatnih igara nikada dosta, a gotovo svake nedelje je putem raznih promocija moguće preuzeti i zaigrate više naslova potpuno besplatno. Ponekada je to teško ispratiti pa zaboravite da li ste uopšte i uspeli nešto preuzeti, pa vam mi olakšavamo da do svih stvari dođete.

Epic Games Store – 3 igre

Epic Games Store je uvek najizdašniji kada je u pitanju darivanje igara svojim korisnicima, starim i novim. Ponekada je u ponudi jedan jači naslov, ili više onih indie kalibra, kao što je sada slučaj. Na EGS ovog vikenda, pa tamo do četvrtka 25. juna možete preuzeti Pathway koji vodi u divljine 30-ih godina prošlog veka. Sludge Life, simulator vandalizma iz prvog lica, gde je zadatak kreirati što moćnije grafite, kao i Delores: A Thimbleweed Park mini-avanturakoja dodatno obogaćuje originalnu igru.

Sve ove naslove besplatno preuzmite klikom na link ispod.

Pathway 

Sludge Life

Delores: A Thimbleweed Park mini-avantura

Epic Games Store free games june

Injustice: Gods Among Us

Ko je za kvalitetno nadmetanje u borilačkom sportu obogaćenom superherojskim moćima, ove nedelje besplatno može besplatno preuzeti Injustice: Gods Among Us. Prva igra u Injustice serijalu je dostupna kao deluks izdanje, što znači da je tu još heroja sa sve proširenom pričom. 
Još bolja vest od toga da je Injustice besplatana je to da će Injustice 3 uskoro biti najavljen. 
Promocija traje do 26. juna

Steam

Playstation 4

Xbox One

Injustice 1 Batman v Joker

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt takođe možete besplatno preuzeti ove nedelje, ali sa jednom “cakom”. Ovaj naslov je besplatan putem GOG platforme za sve one koji igru poseduju na nekoj drugom platformi, kao i na konzoli. Ovo dolazi kao dobra opcija da obogatite GOG biblioteku, ali ovde najveću korist imaju igrači na konzolama, koji mogu dobiti PC verziju ove fantastične igre potpuno besplatno i uživati u dodatnim pogodnostima koje ona nosi.

Potrebno je do 23. juna preuzeti GOG Galaxy 2.0 lanser i povezati ga sa platformom na kojoj već posedujete Witcher 3.

Witcher 3 ghouls gif

Cytus II

Ako više vremena provodite na mobilnom telefonu, onda će Cytus 2 prava igra za vas. U pitanju je ritmička igra u anime stilu gde je potrebno odsvirati numere sa futurističkom notom kako bi napredovali kroz priču i otključali svih 35 i više naslova koji se nalaze u ponudi.

Igra je dostupna za iOS.

Playstation Plus(PS4) – Call of Duty: WWII i Star Wars Battlefront 2

Pošto je sredina meseca već prošla, red je da podsetimo pretplatnike Playstation Plus servisa da i oni imaju priliku da ugrabe dva naslova. Igre koje preuzmu na ovaj način za svoj Playstation 4 ostaju u vlasništvu igrača sve dok ne prekinu pretplatu.

Junsku ponudu sačinjavaju dve pucačine, koje iako istog žanra igrače vode na potpuno drugačija mesta. CoD: WWII vodi na bojišta Drugog svetskog rata, sa verno rekreiranim bitkama i oružjem iz tog perioda, dok Star Wars: Battlefront 2 vodi u galaksiju daleko, daleko i gomilu multiplejer nadmetanja sa poznatim likovima.

PS Plus free games june 2020

Assassin’s Creed Origins

Deo igara koje ne ostaju zauvek u vlasništvu igrača ali se i te kako mogu igrati besplatno tokom ovog vikenda čini Assassin’s Creed: Origins. Pođite put drevnog Egipta kao hrabri Bayek koji otvara novu stranicu istorije bratstva iz senki i donosi velika osveženja u Assassin’s  Creed serijal.

Promocija važi samo za PC do 21. juna

Kingdom Come Deliverance

Zahvaljujući odličnoj prodaji sa preko 3 miliona prodatih kopija, srednjevekovnu mačevalačku igru studija Warhorse možete igrati potpuno besplatno do 22. juna putem Steam platforme. Kingdom: Come Deliverance vodi u izazovno okruženje srednje Evrope sa dosta obrta, interesantnim kvestovima i raznim drugim dodacima zbog koje vredi isprobati ovu avanturu. U pripremi je i drugi deo, ali se za sada zna jako malo detalja.

Koju igru sa liste ste već zaigrali?

Kingdom Come Deliverance gif
Kingdom Come crazy bug
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top