PC

Zahvaljujući naprednoj veštačkoj inteligenciji, Hello Neighbor 2 ima “komšiju” koji uči od ponašanja igrača

Nakon izlaska izuzetno popularne igre Hello Neighbor, i to popularne pre svega u strimerskim vodama, studio TinyBuild se oprobao sa različitim drugim projektima izrađenim na ovom brendu, koji ipak nisu dali uspeha.

Još jedna igra koja će govoriti o previše radoznalom komšiji sa jedne, i muljavom komšiji sa druge strane jeste direktni nastavak na original, prirodno nazvan Hello Neighbor 2. Premisa igre nije ništa preterano drugačija, preko puta vas se nalazi kuća sa misterioznim stvorenjem koje u svoja četiri zida krije brojne tajne.

Dosta više pozitivnih promena je pristuno po pitanju mehanike igranja, gde je pre svega unapređen AI(veštačka inteligencija) koja upravlja “komšijom”. Za razliku od onog u prvoj igri koji je davao predefinisani obrazac kretanja, u Hello Neighbor 2 je AI potpuno dinamičan i uz to uči od ponašanja igrača, pa se tako prilagođava i priprema za sledeći pokušaj provale.

TinyBuild navodi da će AI stvorenja nadgledati kretanja i izbore igrača i da će na osnovu istih učiti šta da radi sledeći put. Od drugih unapređenja, vidimo da je grafika dosta bolja i šarenolikija, dok je napetost, zajedno sa stilom iz prvog dela i dalje prisutna.

Hello Neighbor 2 trenutno nema tačan datum izlaska, ali je planirano da se pojavi negde tokom 2021. godine. Ako ste nestrpljivi da zaigrate, odlična vest je da je prva alfa verzija već dostupna besplatno za probu putem Steama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top