PC

Ako nekog zanima, Call of Duty: Modern Warfare je moguće igrati i bubnjevima

Da, igrati sa tastaturom i mišem ili kontrolerom je jedno, ali koristiti neki drugi objekat za davanje kontrola u video igri je potpuno drugačije iskustvo.

Jedan igrač se zasitio standardnih periferija i rešio je da se u Call of Duty: Modern Warfare oproba koristeći muzički instrument, odnosno bubnjeve. DeanoBeano je isprogramirao da svaki bubanj predstavlja određeni taster, s tim što brzina reakcije ograničena.

Iznenađujuće je da je ovaj eksperiment u Call of Duty: Modern Warfare protekao daleko bolje nego što možete da zamislite, pošto je DeanoBeano uspeo čak i da eliminiše igrače, a kod Warzone je odneo pobedu u gulagu.

Ovaj trend nije ništa novo, pošto je u prošlosti već bilo nekoliko primera u kojima su kreativni igrači sa hlebom i mikrotalasnom igrali određene naslove,  tako da ostaje samo da ispratimo ko će biti što kreativniji.

Njegove bubnjarsko-igračke avanture možete ispratiti putem ovog linka, ili pogledajte par poteza ispod. U svakom slučaju, ovo je odlična zanimacija dok čekamo da Activision zvanično predstavi Call of Duty: Black Ops Cold War.

I got a kill on the drums LOL from modernwarfare

I’ve now won my first gulag on drums 😂 from modernwarfare

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top