PC

Call of Duty: Black Ops Cold War zvanično predstavljen, tu je i datum izlaska

Nakon prošlonedeljnog tizera, koji je sa upotrebom snimaka vezanih za stvarne događaje iz perioda Hladnog rata doveo do zabrane u Kini, Activision je sada sa par fotografija iz igre i trejlerom snimljenim putem PS5 konzole predstavio Call of Duty: Black Ops Cold War.

Na ovo je većina fanova čekala još od maja meseca, a sada nakon niza procurelih informacija stiže i zvanična potvrda da će se Black Ops Cold War pojaviti 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One, dok će se nešto kasnije pojaviti i za Playstation 5 i Xbox Series X.

Što se tiče kampanje, ona će biti direktni nastavak na prvi Black Ops naslov, i biće smeštena u period s početka 80-ih godina prošlog veka i vodiće u različita globalna poprišta, kao što su istočni Berlin, Vijetnam, Turska, SSSR i druge. U kampanji će se sretati brojne istorijske ličnosti i sa njom će developer pokušati da podseti na istinite događaje i zločine koji su se tada odigrali.

Multiplejer je takođe prisutan, i za ovu komponentu Activision obećava novi generaciju nadmetanja sa drugim igračima, i to u vidu borbi sa oružjem, a spominju se i okršaju koji će biti vođeni vozilima. Zombies mod ne izostaje, i biće baziran na radnji singlplejer kampanje, te samim tim u vezi sa eksperimantima koji su se tada vodili.

Logično, Warzone će nastaviti da živi i biće oba naslova će biti blisko povezana, što i ne čudi, pošto je većina ovih zvaničnih informacija stigla upravo iz spomenute besplatne Battle Royale igre. Pre nego što se pojavi 13. novembra, Treyarch i Activision će održati period otvorenog beta testiranja, ali datumi još uvek nisu poznati.

Bacite pogled na akcijom ispunjeni trejler

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top