PlayStation 5

Prikazano 7 minuta Playstation 5 gejmpleja za novu Ratchet & Clank igru

Potpuno novo Ratchet & Clank iskustvo je u pripremi za Playstation 5 konzolu, sa kojim dolaze neke potpuno nove mehanike, zahvaljujući tehničkim dostignućima nove konzole.

Na Gamescom 2020 smo konačno dobili priliku da vidimo gejmplej na Playstation 5 konzoli i to u trajanju od nekoliko minuta bez prekida. Ovoga puta je prikazana misija simpatičnog dvojca zbog koje oni ostaju razdvojeni.

U videu se može videti da nema ekrana učitavanja, već da se prelaz iz dimenzije u dimenziju odvija istovremeno, za šta je zaslužan brzi PS5 SSD. Svako oružje će biti jedinstveno i to će igrači moći da iskuse u rukama zahvaljujući haptičkoj podršci DualSense kontrolera. Svako oružje će imati određenu težinu i jačinu vibracije na osnovu koje će igrači osećati kao da direktno imaju kontrolu nad njim.

U gejmpleju je moguće videti i da će postojati ženski Lombax, ali za sada nije poznato više detalja

Nećemo preterano govoriti o gejmpleju, već je najbolje da sami pogledate o čemu se radi.

Ratchet & Clank: Rift Apart izlazi zajedno sa Playstation 5 konzolom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top