PC

Džinovski crvi, vulkan, biomi i planete – evo šta sve Origins dodatak donosi u No Man’s Sky

No Man’s Sky je igra koja je nakon jednog velikog razočarenja na izlasku 2016. godine počela samo da oduševljava sa svakim novim apdejtom.

Zahvaljujući strasti i nameri studija Hello Games da No Man’s Sky načini igrom kakvu je planirao, igrači i dalje dobijaju redovne količine novog sadržaja koji širi put po proceduralno generisanom svemiru.

Proteklih godina dobili smo značajne količine sadržaja sa letnjim dodacima, a i sada je isto slučaj, s tim što je leto na izmaku. Origins apdejt je stigao u No Man’s Sky i donosi dosta novina zajedno sa izmenama. Glavni noviteti su potpuno nove planete i biomi, drugačije osvetljenje u istim, a developer je u igru implementirao i ekstremne vremenske uslove, tako da će neke od pretnji biti gromovi i požari.

U novim biomima će se naći i do sada neviđene vrste stvorenja, kao biljke koje se menjaju u odnosu na period dana, biljke koje nisu konstantno vezane za tlo, a tu su i džinovski peščani crvi.

Tu je još dosta stvari, o kojima možete više pročitati putem ovog linka. Origins apdejt je kao i svaki prethodni potpuno besplatan za sve, tako da trk na preuzimanje.
No Man’s Sky je zahvaljujući ovako bogatim osveženjima dobio na ogromnoj popularnosti, i beleži rekordne cifre igrača. Porastu je pomogao i dolazak na Game Pass, koji je doveo dodatnih milion igrača pre par meseci.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top