PC

PUBG dobija novu mapu sa vulkanom i dinamičnim promenama u svakom meču

Malo je novih, onih većih, vesti bilo vezano za PUBG. PUBG korporacija se mahom bavila prepravkama na postojećim mapama, tako što je dodavala više plena i smislene dodatke, tako da nije bilo mnogo vremena za rad na novoj.

Nova mapa je u izradi za PUBG i pojaviće se uskoro, već sledeće nedelje, verovatno na test serverima, i biće radikalno drugačija od ostalih koje se trenutno nude.

Naime, ovo će biti prva dinamična mapa u ovoj Battle Royale pucačini, što otprilike znači da će u svakom meču biti drugačija nego pre, najverovatnije u pogledu lokacija za sletanje i razmeštenog oružja i opreme, mada developer nije mnogo zalazio u detalje.

Centralni detalja na mapi zvanoj Paramo biće ogromni vuklan i lava koja se prostire krajolikom, što se može videti u Twitu ispod. Paramo u PUBG dolazi 21. oktobra(na konzolama 29.) i nadamo se da ćemo do tada saznati više detalja o dinamičnim elementima koje nudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top