PC

Nova PUBG igra je ekstrakciona pucačina i stiže naredne godine

Krafton, razvojni tim iza PUBG, najavio je da će njihova sledeća velika igra, pucačka igra zasnovana na ekstrakciji pod nazivom ‘Project Black Budget’, biti lansirana 2024. godine.

Najava je stigla tokom njihovog poslednjeg finansijskog poziva, gde je razvojni tim otkrio da će igra biti dostupna tokom druge polovine 2024. godine.

Trenutno se ne zna mnogo o projektu, ali je najavljeno da će biti extraction shooter.

Igra označava niz pucačkih igara zasnovanih na ekstrakciji koje su ušle na tržište u poslednjim godinama, a razvojni timovi i izdavači izgleda da su sigurni da je žanr sledeći veliki hit.

Međutim, češće nego ne, pucačke igre zasnovane na ekstrakciji nisu uspele da ostave utisak na gejming zajednicu.

Giganti pucačkih igara iz prvog lica poput Call of Duty i Battlefield su čak pokušali da uđu u žanr sa svojim sopstvenim obrtima nedavno, ali su oba napustila podršku ubrzo nakon izlaska.

Krafton i njegovi timovi nisu stranci kada je reč o izdavanju velikih hitova, s obzirom da su mnogi od razvojnih timova koji rade na ‘Black Budget’ učestvovali u razvoju PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

PUBG je bio ogroman uspeh i držao je razne svetske rekorde, uključujući prvu video igru koja je dostigla 2 miliona istovremenih igrača na Steamu i još uvek drži rekord za najviše istovremenih igrača svih vremena na Steamu sa 3,2 miliona igrača.

Da li će Krafton moći da uspešno uđe na tržište pucačkih igara zasnovanih na ekstrakciji ostaje da se vidi, ali kako god bilo, teaser art izgleda kao da će ovog puta krenuti u drugom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top