PC

Od danas i Geralt može da uživa u zimskim čarolijama sa svojim snoubordom

FOTO: CD Projekt Red

Ako nekome do sada nije bilo jasno da je glavni protagonista Witcher serijala kul, onda će mod koji mu dodaje snoubord definitivno to zapečatiti. Mod pod nazivom Geralt VGX Snowboarder, ubacuje ovo adrenalinsko oruđe na altar u Skillige-u koji gleda na zaliv Kaer Trolde.

Po rečima kreatora ovog moda, Feregorn-a, izabrao je ovu lokaciju jer je regija poznata po zanimljivim ajtemima, a i solidno je mesto za sve strastvene ‘’virtuelne instagramere’’. Sa modom dolaze i par snoubording naočara koje bi trebale da zaštite Geraltove mačije oči od hladnoće. Snoubord možete staviti umesto oružja ili čizmi, tako da veštac može da rastura padine i protivnike.

Kreator snouborder moda navodi da je dobio inspiraciju od CD Projekt Red-a, koji je napravio šaljivi video kada su radili na teksturama i animacijama klizanja za Witcher 3. Novi mod je naprednija verzija ove rane ideje jer vam omogućava da se spustite niz bilo koju padinu značajnom brzinom.

Witcher franšiza jedna je od omiljenih destinacija za modere, a pored ovog, koji od Geralta pravi adrenalin džankija, ranije smo vam predstavili NextGen i veliki Wild Hunt mod koji je ubacio tonu sadržaja u igru. Ovo su samo neke od mnogobrojnih kreacija koje možete naći na internetu, a ukoliko ste ljubitelj ovakvih stvari, obavezno posetite ovaj sajt.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top