PC

Ninja Theory demonstrirao foto-realističnu grafiku u hororu Project:Mara

Novi trejler studija Ninja Theory za Project:Mara pruža nam bolji uvid u revolucionarne vizuelne efekte ovog eksperimentalnog naslova. Prošle godine smo prvi put upoznali sa Project:Mara, neobičnom igrom za koju je developer rekao da će istraživati nove načine pripovedanja i baziraće se na realnom svetu i prizemljenom predstavljanju mentalnog terora.

Trejler nam otkriva malo više o misterioznoj igri i zadivljujućim foto-realističnim detaljima koje je napravio Tejmi Antoniads i njegov tim. Najveće otkriće je verovatno da se cela igra odvija u samo jednom stanu, koji pri tom zaista postoji. Tim je posvetio puno vremena kako bi rekreirao stan u fotorealističnom stilu.

Dimenzije apartmana, teksture koje možemo da vidimo na lokaciji, osvetljenje i drugi sadržaji su kopirani pomoću najsavremenije tehnologije koju je koristio razvojni tim. Ninja Theory je zajedno sa Clear Angle studiom koristio proceduralne alatke kako bi dodali ‘’znake života’’ u apartman. Prašina, habanje predmeta i drugi organiski elementi ubačeni su u ovu repliku stana kako bi izbegli osećaj koji možemo da vidimo na lokacijama u različitim igrama. Ispod teksta možete da vidite prezentaciju stuida Ninja Theory.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top