PC

Najmoćnije oružje u Assassin’s Creed Valhalla se nalazi ispod gomile kamenja

Jedno od najjačih Assassin’s Creed Valhalla oružja, Norden’s Arc, može se pronaći u neupadljivoj gomili kamenja. Igrači su otkrili da posebna nagrada očekuje sve vikinge koji su dovoljno radoznali i put ih odvede u severni deo Engleske mape ispred naizgled obične gomile kamenja. U videu ispod teksta koji je kreirao jutuber JorRaptor možete videti da se lokacija nalazi ako krenete ka Northumbria i posetite Brunson Turret. 

Ako udarite ovu hrpu otkrićete da nema animacije da se nešto polomilo i da neće ispasti nikakvi resursi. Međutim ako mislite da ste prešli sav ovaj put džabe, pogledajte u videu šta morate sve uraditi da biste posedovali Norden’s Arc. Ovo naravno nije kako su dizajneri planirali da dođete do ovog oružja. Predstavnici Assassin’s Creed Valhalla-e su se oglasili na socijalnim mrežama i rekli da iako je ovo inteligentan način se natera igra da vam da ajtem, ovo nije kako je oružje trebalo da završi u vašim rukama. 

Izgleda da postoji i ‘’legalan’’ način da se dođe do njega, ali izgleda da ga još niko nije pronašao. Ili ako je verovati developerima, samo što je nije našao? Za sada, ako ne želite da previše mudrujete kako da se dokopate ovog oružja, pogledajte detaljno video ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top