PC

Konkurent Civilizaciji, igra Humankind, pomerena za avgust

Posted on

Serijal strategija, Civilization, nekako dominira u svom žanru, bez pravog konkurenta koji bi mu ugrozio tron, barem za sada.

Igra Humankind, na kojoj rade SEGA i Amplitude Studios, sebe predstavlja kao konkurenta Civilization igrama u velikom broju oblasti, kao što je tempo igranja, diplomatija, i još neki elementi za koje se misli da mogu biti bolje izvedeni.

Da li je Humankind stvarna pretnja po Civilization trebali smo videti ovog aprila, ali se to ipak neće desiti pošto je rešeno da se datum izlaska pomeri za 17. avgust. Razlog odlaganja je potreba za dodatnim radom na igri, kao što to obično biva.

Tim će raditi na delovima igre koje je testirala zajednica i na osnovu kojih je dala pozitivne ili negativne povratne informacije. Developeri su namerno dali pristup zainteresovanim fanovima jer veruju da na taj način mogu kreirati igru odgovarajućih osobina koje će se dopasti i široj publici.

Zajedno sa objavom o odlaganju, koja je došla u isto vreme kada i pomeranje datuma za Back 4 Blood, ova grand strategija je dobila novi trejler za igru koji prikazuje neke od elemenata gejmpleja, tako da uživajte.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version