PlayStation 3

Sony ipak odlučio da PS3 i PS Vita igre igre ostaju na Playstation prodavnici

U nastojanju da stariju generaciju konzola privede potpunom kraju, Sony je nedavno odlučio da sredinom leta sa Playstation prodavnice u potpunosti povuče iz prodaje igre za Playstation 3 i PS Vita uređaje. Fanovi to nisu baš lako prihvatili, pošto i dalje postoji veliki broj korisnika koji aktivno igra na ovom hardveru.

Direktor kompanije Sony, Džim Rajan, otkrio je kako su promenili mišljenje i da će Playstation Store ostati mesto na kojem će biti moguće kupovati PS3 i PS Vita sadržaj. Jedino će se funkcionalnost za PSP ugasiti kao što je planirano za 2. jul, ali će kroz PS Vita prodavnicu i dalje biti moguće kupovati igre.

Kao obrazloženje za pokušaj gašenja prodavnice navodi se želja da resursi budu usmereni na izradu novih uređaja i igara, ali pošto postoji dosta strastvenih fanove željnih igre na ovom hardveru opcija za kupovinu igara ostaje dostupna ubuduće.

Najava gašenja prodaje PS3 igara dovela je do velikog porasta cena igara u preprodaji, pogotovu onih retkih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top