PlayStation 3

PS3, PSP i PS Vita prodavnice se navodno gase ovog leta

Sony polako šalje u PS3, PSP i PS Vita u svoju zasluženu penziju. Periodično su ovim uređajima ukidane funkcije i pogodnosti, a sada je sledeće na redu ukidanje digitalnih Playstation prodavnica.

Prema planovima procurelim u javnost, Soni planira da u julu i avgustu zauvek ugasi PS3, PSP i PS Vita prodavnice, čime će igračima na ovim uređajima biti onemogućena kupovina igara ili bilo kog drugog digitalnog sadržaja. U detaljima, PS3 i PSP će se ugasiti 2. jula, a PS Vita 27. avgusta.

Ovo je sasvim logičan sled događaja, pošto je prošle godine puštena u rad potpuno nova prodavnica, na kojoj se ne nalaze PS3 i PSP igre. Pošto je Soni ovime dao neko vreme igračima, potrebno je dobro razmisliti šta kupiti pre nego što više ne bude šansi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top