PC

Solid Snake otkriva da je u pripremi rimejk Metal Gear Solid-a

Dejvid Hejter je glumac koji već godinama pozajmljuje glas glavnom karakteru iz Metal Gear franšize Solid Snake-u, a pre par dana je gostovao na jutub kanalu Dan Allen Gaming i dao intervju koji je trajao duže od dva sata. Gost i domaćin su razgovarali o raznim temama od gejminga, preko televizije, filmova i drugih interesantnih dešavanja iz pop kulture, a negde na pola intervjua Hejter je podelio informacije vezane za glasine da je u pripremi rimejk orginalnog Playstation-a klasika. 

Nakon što sam očistio tastaturu od kafe, vratio sam video unazad da proverim da li sam dobro čuo glumca. Domaćin je pitao Hejtera da li i dalje može da imitira glas mladog Solid Snake-a, iako je karakter ostario, a sa njim i glas. Hejter nas je podsetio kako je zvučala ranija verzija glasa Solid Snake-a, i dodao da ne predstavlja nikakav problem i da može da ga lako ponovi. Očekivano, usledilo je i pitanje o glasinama vezanim za rimejk MGS igre, a glumac je odgovorio da ima proverenog insajdera koji mu je potvrdio da se rimejk zaista sprema ali da se još ne zna kada će biti najavljen. 

Ponovo sam obrisao tastaturu od kafe, i setio se da je kompanija obnovila trejdmarkove za Castlevania serijal i Metal Gear Solid, tako da bi ovo verovatno trebalo da znači da je velika šansa da ćemo videti ove igre uskoro na konzolama nove generacije. Hejter je uveren da njegov misterizni insajder govori istinu, što znači da bi Konami trebao da makar ove godine izbaci neke novosti. Iako rimejkovanje igara nije baš kreativan proces, neke igre, baš kao muzika, prevazilaze vreme i nije loša ideja predstaviti ih novim generacijama u novom odelu, pogotovo ako se radi o igrama koje su obeležile neku gejming generaciju. 

Pogledajte ispod kompletan intervju sa Dejvidom Hejterom, a učesnici su se dotakli teme o rimejku oko 45. minuta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top