Ostalo

Snimajte vaše nezaboravne gejming momente uz novu SteelSeries Moments aplikaciju

moments_social_meta

SteelSeries je obradovao gejming zajednicu sa svojom novom aplikacijom Moments, jedinstvenim softverom za klipovanje, editing i šerovanje vaših gejming video snimaka.

Fali vam tehničkog znanja video editing softvera? Dosadilo vam je da se oslanjate na Twitch za snimanje nezaboravnih momenata u vašim partijama? Sigurno će vam se svideti SteelSeries Moments. SteelSeries Moments vam daje priliku da snimate, editujete i kačite vaše klipove na YouTube i brojne socijalne mreže, i sve to brže i lakše nego ikada.

Integrisan u najnoviji SteelSeries GG softver i potpuno besplatan, Moments će uvek biti aktivan, ali neće uticati na vaš gejmplej i kvalitet video klipova koje snimate. Pored toga, niste u obavezi da psoedujete SteelSeries periferije da koristili Moments.

Pored slobodnog snimanja koje pruža, SteelSeries Moments poseduje opciju automatskog snimanja u najpopularnijim esports igrama današnjice, kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Očekuje se da će i Valorant i Fortnite u budućnosti dobiti ovu opciju. Više o samoj aplikaciji možete saznati ovde.

Preuzmite SteelSeries Moments već sada putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top