Vesti

Profesor dobio otkaz u školi zbog Twitch strima

Printscreen: BlueSquadron

Da li ste vi nekada čuli vašeg profesora kako psuje?

Blue Squadron, Twitch strimer koji najčešće igra MMORPG igru Black Desert Online, nedavno je ostao bez posla jer su ga saigrači prijavili školi u kojoj je radio. U klipovima koji su poslati odboru škole navodno možemo čuti strimera kako psuje. Potvrđeno je da su strim gledali i neki njegovi učenici.

”Danas sam dobio otkaz. Direktorka me je pozvala u kancelariju pred kraj radnog vremena. Znao sam šta mi sledi. Kada su učenici saznali za strim, znao sam da je samo pitanje vremena”, kaže Blue Squadron.

Da stvar bude još gora, njegov otac je član odbora škole.

”Kada radite kao profesor, morate da imate određen nivo profesionalizma i poštovanja prema akademskoj zajednici. U školi i pred učenicima se nikada nisam ponašao neprimereno i posao nikada nisam mešao sa svojim privatnim životom. Međutim, ako strimujete na Twitchu gde će vas gledati na stotine i hiljade ljudi, situacija postaje veoma nezgodna, čak iako ste napomenuli da sadržaj nije prikladan za mlađe od 18 godina”, rekao je Blue Squadron.

Da li mislite da je Blue Squadron zaslužio otkaz? Da li je moguće biti i profesor i strimer?

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top