PC

Outriders imao 3,5 miliona igrača u aprilu, još igara je na vidiku

Posted on

Igra koja je definitivno obeležila april mesec jeste Outriders, naučno-fantastična pucačina studija People Can Fly i izdavača Square Enix. Nešto više od mesec dana nakon izlaska stigao je prvi izveštaj vezan za uspeh igre kod publike.

Square Enix je otkrio da je Outriders tokom aprila imao 3,5 miliona jedinstvenih igrača, što je dosta impresivna cifra za ovaj naslov koji dolazi, i pored toga što nema podataka o prodatim primercima. Vrlo je moguće da je broj prodatih primeraka dosta manji od broja igrača, pošto je Outriders od prvog dana dostupan putem Xbox Game Pass platforme, koja je blizu 20 miliona korisnika.

Bez obzira na prodaju, Square Enix je prezadovoljan uspehom koji je Outriders ostvario u aprilu, zbog čega je igra proglašena početkom nove velike franšize za kompaniju. To znači da možemo očekivati da će Outriders dobiti nastavak u narednim godinama.

Što se samog kvaliteta igre tiče, Outriders nije oduševio kolegu Dejana, a on se zajedno sa nezadovoljnim delom publike nada ispravkama i dodacima u narednim mesecima.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version