PC

Outriders imao 3,5 miliona igrača u aprilu, još igara je na vidiku

Igra koja je definitivno obeležila april mesec jeste Outriders, naučno-fantastična pucačina studija People Can Fly i izdavača Square Enix. Nešto više od mesec dana nakon izlaska stigao je prvi izveštaj vezan za uspeh igre kod publike.

Square Enix je otkrio da je Outriders tokom aprila imao 3,5 miliona jedinstvenih igrača, što je dosta impresivna cifra za ovaj naslov koji dolazi, i pored toga što nema podataka o prodatim primercima. Vrlo je moguće da je broj prodatih primeraka dosta manji od broja igrača, pošto je Outriders od prvog dana dostupan putem Xbox Game Pass platforme, koja je blizu 20 miliona korisnika.

Bez obzira na prodaju, Square Enix je prezadovoljan uspehom koji je Outriders ostvario u aprilu, zbog čega je igra proglašena početkom nove velike franšize za kompaniju. To znači da možemo očekivati da će Outriders dobiti nastavak u narednim godinama.

Što se samog kvaliteta igre tiče, Outriders nije oduševio kolegu Dejana, a on se zajedno sa nezadovoljnim delom publike nada ispravkama i dodacima u narednim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top