PC

Pogledajte kako The Witcher 3 izgleda na Steam Deck konzoli

Pošto su dev kitovi Steam Deck konzole već odavno stigli kod developera, red je bio da na internetu osvane i neki primer gejmpleja na ovoj prenosivoj konzoli.

CD Projekt je na zvaničnom profilu kratkim videima prikazao kako The Witcher 3: Wild Hunt radi na Steam Deck hardveru. Može se videti kako konzola izgleda u rukama igrača, kao i kako ova igra, jedna od najboljih ikada, izgleda i radi.

Iz ugla snimanja teško je reći o kakvoj se rezoluciji radi, ali je lako uočljivo da je frejmrejt stabilan, i da je preko 30FPS. Prikazani gejmplej se odigrava u gradu, detaljima najbogatijoj regiji u igri na šta Steam Deck nije odgovorio seckanjem.

Steam Deck će biti glavna konkurencija Switchu, ali na drugačiji način pošto se ovde ne radi o konzoli u pravom smislu reči. već je više prenosivi PC, sa brojnim mogućnostima.

Steam Deck izlazi u decembru ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top