PC

PLAY! 155 – JANUAR 2022

JANUARSKI 155. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU.

Došao je kraj i ovoj godini. Pamtićemo je po mnogim događajima, ili se truditi da je zaboravimo. Kao što je slučaj i sa našim životima, gejmerska 2021. bila je dosta turbulentna, puna uspona i padova, odlaganja i niskih ocena.

Ovo izdanje magazina Play! dolazi sa prisećanjima na najbolje i najgore igre godine, recapom godine, ali i pogledom unapred. Tu je lista sa 25 najbitnijih igara koje će se pojaviti u narednih 365 dana, kao i još tekstova.

Igra meseca je Halo Infinite, sasvim zasluženo. Drago nam je da je Majkrosoftu konačno krenulo. Što se ostalih recenzija tiče, za vas imamo skroman broj. Bez brige, ako vam fali sadržaja tu je i novo Play!Retro izdanje u kojem govorimo o velikim počecima gejming industrije.

Zato sada ‘’dropujemo mic’’ 2021. godini i odlazimo da uživamo u praznicima. Nemojte da nas zaboravite, jer se brzo vraćamo sa novim vestima na našem sajtu i narednim brojem časopisa!

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

JANUARSKI 155. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top