PC

Glasajte za Srbiju kao reprezentaciju u FIFA 23

Polako se zagrevamo za dolazak FIFA 23, već sada naširoko poznate igre, pošto će ovo biti poslednji put da Electonic Arts izdaje FIFA igru nakon sporazumnog raskida partnerstva.

Iako je izlazak blizu, nisu sve stvari konačne po pitanju klubova i reprezentacija koje će biti prisutne u FIFA 23. Stoga, FIFPlay, fudbalska zajednica koja služi kao spona između želja fanova i realizacije developera fudbalskih igara organizuje glasanje za to koja se još fudbalska reprezentacija treba pojaviti kao deo FIFA 23.

Glasanje je otvoreno na ovom sajtu i trajaće u narednih nekoliko dana, a ako vi želite da se fudbalska reprezentacija Srbije pojavi u FIFA 23, uputite se na link iznad i ostavite svoj glas(prijava nije potrebna). Srbija je trenutno 9. mestu sa 646 glasova, od ukupno 44.553 glasova, koliko ih je bilo u momentu nastajanja ovog teksta.

Hvala pajoslav83 sa Discorda za dojavu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top