Domaća Scena

PLAY! 166 – FEBRUAR 2023

Posted on

166. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Sada kada smo sabrali utiske iz 2022. godine, dočekali novu, pozdravili prvi sneg, zavili stotu sarmu i nabacili koji kilogram, vreme je da se vratimo našem dragom časopisu.

U fokusu novog broja Play!Zine magazina je rimejk 15 godina stare horor igre, koja nas je ponovo odvela u najmračnije i najjezivije dubine svemira. Naravno govorimo o Dead Space, i blago rečeno, jako nam se dopao – taman je došao kao melem na ranu po imenu The Callisto Protocol.

Na temu razočaravajućih igara, moramo da pomenemo i Forspoken, najnoviji naslov izdavača Square Enix. Ako nemate nameru da ga odigrate ali vas zanima zašto je toliko loše prošao kod kritičara i igrača, obavezno pročitajte našu recenziju, u kojoj smo do najsitnijih detalja opisali sve njegove mane.

Pored recenzija igara i aktuelnog hardvera, na stranicama 166. broja Play!Zine časopisa ćete takođe pronaći intervju sa Martinom Perušićem, sa kojim smo razgovarali o gejming sceni u Hrvatskoj i Srbiji. Pored toga možete pročitati i naše utiske sa premijere prve epizode The Last of Us serije, bez spojlera!

Kako se vama dopada The Last of Us serija?

166. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version