Ostalo

BetInAsia BLACK – Sportska kladionica koja će vam otvoriti nove vidike!

Foto: BetInAsia

Industrija video igara već neko vreme prati strategiju filmske industrije koja se koncentriše da izbaci najiščekivanije blokbastere u letnjem periodu. Pored toga, ne smemo zaboraviti i kasnu jesen koja je idealan period za lansiranje igara pred zimske i novogodišnje praznike. Ali, mi se trenutno nalazimo tek na početku 2023. godine, i deli nas nekoliko meseci od dugoočekivanih hitova kao što su Starfield, Diablo 4, Street Fighter 6, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom i drugih igara. Iako su početak godine Dead Space Remake i Hogwarts Legacy učinili dosta interesantnim, kako potrošiti vreme ako smo već dobili čarobnjačku diplomu, ili smo očistili USG Ishimura-u od demonskih kreatura? Sajt https://betinasia.com/sr/black/ može da pomogne. 

BetInAsia BLACK je platforma za sportsko klađenje koja će vam otvoriti nove kladioničarske vidike koje do sada niste znali da postoje. Ona se zasniva na Mollybet platformi koja nudi klađenje u najvećim azijskim kladionicama i kladioničarskim berzama. Ne morate trošiti minute, sate i dane tragajući po internetu za najkvalitetnijim kvotama. Brzo, jednostavno, i u samo nekoliko poteza saznajte koje su najbolje destinacije za vaš ulog. Mogućnost izbora najrazličitijih opcija i pristupačnost su ono što je najpotrebnije svim modernim kladioničarima bilo da su iskusni poznavaoci sportova, ili novajlije koje žele po prvi put da testiraju svoje šanse. Zaboravite na komplikacije i uživajte u funkcionalnosti BLACK platforme, zbog koje se sve više kladioničara registruje na našim stranicama. 

BLACK je jedno od najnaprednijih rešenja u oblasti sportskog klađenja, a i profesionalni kladioničari, koji uvek traže najbolje moguće alate kako bi došli do dobrog rezultata, vole da je uključe u njihov plan sportskih strategija. Platforma vam dozvoljava da preko samo jednog naloga pristupite i kladite se u više kladionica, i zato ćete u samo nekoliko poteza pronaći najbolje i najviše kvote za mečeve ili takmičenja na koja ste planirali da se kladite. BLACK softver vam nudi i opcije koje nisu dostupne u standardnom klađenju kao što je simultano izvršenje, veliku brzinu, podršku u realnom vremenu, višestruke kanale i API pristup. 

Sa simultanim izvršenjem možete da uplatite opkladu u stvarnom vremenu i to znači da ćete svako čekanje izbaciti iz vaših kladioničarskih taktika. Platforma je brža od sličnih alata, i nećete iskusiti nikakve zastoje, kao što vas ništa ne može sprečiti ni da izaberete opkladu koja je krucijalna za vaš tiket. Korisnička podrška je uvek tu kada naletite na problem, i samo je potrebno da se uključite u čet u stvarnom vremenu da bi saznali rešenje bilo kog problema. BLACK nudi i Orbit Exchange usluge kao i API pristup sa Pull API i Push API rešenjima za profesionalne kladioničare. 

U kolekciji sportova koje sadrži BLACK platforma se nalaze fudbal, tenis, košarka, američki fudbal, bejzbol, esportovi, hokej na ledu, cricket, ragbi, boks, MMA i mnogi drugi. Otkrićete i proizvode koji su specijalizovani za određeni sport, a ovo su sigurno idealni uslovi za sve posvećene obožavaoce neke sportske discipline. Pored brojnih sportova tu su i azijske kladionice, kao i prestižne kladioničarske berze. Samo neke od njih su PS3838, Singbet, BetISN, PENTA88, 3et, 18bet, JAbet, Betfair i Betdaq berze. Ne morate se plašiti da će vam nalog biti ukinut ako češće dobijate nego što gubite, jer su pobednici kod nas dobrodošli, i svako ima pravo da se igra. Ono što je najvažnije je da je BLACK platforma besplatna, a vaše opklade se automatski uplaćuju u kladionicama i berzama koje nude najisplatljivije kvote. Cilj je da vam klađenje učinimo što zabavnijim i da vam omogućimo da se kladite na šta želite, kad god želite, i koliko god želite. 

Jasno je da je BLACK platforma idealna za sve kladioničare koji su zainteresovani za odlične opcije za sportsko klađenje, visoke kvote i likvidnost, a svi ovi benefiti su praktično upakovani u vaš nalog. Zajedno sa odličnim alatima za analitiku i funkcijama za automatske unose opklada pobeda će biti gotovo zagarantovana. Amaterski i profesionalni igrači će imati koristi od BetInAsia Black platforme jer ona nudi jedinstvena rešenja za svaki meč i ispunjava sve vaše kladioničarske potrebe koliko god one bile zahtevne. 

Imate i pristup vašem BLACK nalogu kad god, i gde god se nalazite. BLACK je dostupan na mobilnim, i gotovo svim drugim platformama, tako da su kladioničarske pogodnosti uvek na dohvat ruke. Mobilna verzija sadrži apsolutno sve funkcije koje BetInAsia BLACK platforma nudi, a podjednake opcije imate na vašem laptopu i desktop računaru. Ukoliko niste sigurni da li želite da se priključite BetInAsia portalu, svim registrovanim igračima nudimo i test naloge koji će vam pomoći da se bolje upoznate sa platformom i donesete odluku da li je ovo nešto što vam je potrebno u vašim kladioničarskim avanturama. 

BetInAsia je renomirani kladioničarski broker koji posluje još od 2011. godine, i od tada su zaradili poverenje desetine hiljada kladioničara koji su izabrali BetInAsia za njihovog primarnog brokera za klađenje. Ovo je izuzetno praktično rešenje za svakog ko planira da postane profesionalni kladioničar, i da se dugoročno kladi. Određene azijske kladionice nude samo klađenje preko brokera, i zato kao ekskluzivni agent za PENTA88 kladionicu, BetInAsia je prava opcija ako ste pronašli sjajnu kvotu baš u ovoj azijskoj kladionici. Broker funkcioniše pod licencom koju je izdala vlada republike Kurasao. 

Mogućnostima na BetinAsia platformi gotovo da nema kraja jer imate i ogromnu fleksibilnost kada je u pitanju uplata depozita. U zavisnosti od zemlje u kojoj živite postoje brojne opcije, a podržane su i razne kriptovalute, debitne i kreditne kartice, enovčanici, bankarski transferi, brzi transferi, AstroPlay, CashtoCode i mnoge druge. Minimalan iznos depozita je 100 evra za sve naše kladionice, a klađenje možete započeti i sa 5 evra, mada se minimalni iznos opklade razlikuje od kladionice do kladionice. Minimalna isplata je u vrednosti od 100 evra, odnosno sredstva koja su vam preostala na vašem računu. Na svakih 30 dana možete da ostvarite pravo na jednu besplatnu isplatu, dok se za svakodnevne isplate naplaćuje administrativna naknada od 2% od isplaćenog iznosa. 

Ako želite da preporučite BetInAsia prijateljima jer ste zadovoljni uslugama i mogućnostima za klađenje, očekuje vas i nagrada od 25 evra. Kontaktirajte nas ukoliko je nalog vašeg prijatelja verifikovan, i koristi ga najmanje mesec dana sa prometom od najmanje 5000 evra, i mi ćemo vam dodeliti bonus za opciju Preporuči prijatelja. Sjajna prilika za sve gejmere da zarade novac taman pred početak zimskih popusta na Steam platformi. Otključajte viši nivo klađenja i registrujte se na BetInAsia već danas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top