Vesti

Remedy Entertainment sada ima novi logo

Posted on

FOTO: Remedy Entertainment

Remedy Entertainment je već decenijama veliki deo industrije video igara, odgovoran za uticajne i dobro poznate franšize kao što je Max Payne, uz više uspeha kao što je Alan Wake. Studio je brzo rastao u poslednjih nekoliko godina – i tako je kao priznanje za ovu promenu Remedy Entertainment najavio novi vizuelni identitet sa ažuriranim logotipom i još mnogo toga.

Objavljujući na svom blogu, Remedy Entertainment je rekao: „Pre nekoliko godina, kako se naš studio transformisao od kreiranja jedne igre u isto vreme u kreiranje nekoliko istovremeno i šireći se van granica Finske, na drugu lokaciju u Stokholmu, Švedska, krenuli smo u misiju da unapredimo svoj vizuelni identitet. Naš logo nismo ažurirali više od 20 godina. To jest, do sada.”

Objašnjavajući ovaj novi vizuelni identitet i kako se on poredi sa starim Remedijem, studio je tvrdio da „Metak u slovu R u starom logotipu predstavlja eru MaxPaynea, ali je Remedy sada mnogo veći od jedne igre ; imamo čitav portfolio igara, novih i starih. Bilo je vreme da ažuriramo i redefinišemo naš vizuelni identitet kako bismo doneli više doslednosti, prikazali našu evoluciju tokom godina i bolje izrazili našu viziju današnjeg Remedy-a.”

Tim je zaključio rečima „Želimo da stvorimo nezaboravne svetove, priče i likove koje ćete iskusiti kroz naše igre. Želeli smo da naš novi logo odražava kako se stalno razvijamo i nastavljamo da stvaramo uzbudljive igre sa najboljim ljudima. Međutim, sve je to još uvek jedan lek u kome cveta hrabra kreativnost. Nadamo se da vam se dopada novi izgled. Naša budućnost je neverovatno uzbudljiva. Uprkos skoro tri decenije u industriji igara, na mnogo načina se čini da smo tek na početku. Možete se radovati Alan Wake 2 kasnije ove godine i nekoliko sjajnih Remedy iskustava koje ćete igrati u narednim godinama.”

Novi Remedy logo je prilično gladak i njegov vizuelni dizajn izgleda u skladu sa sličnim njihovim novijim projektima kao što je „Control“ inspirisan SCP-om. Uprkos ovom novom identitetu, nadamo se da će Remedy zadržati jedinstvenost koju su imali skoro 30 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version