Vesti

Star Wars Jedi: Survivor: Gde i kako naručiti igru?

Posted on

Iako izlazak Star Wars Jedi: Survivor stiže veoma brzo, igrači koji su zainteresovani da izvrše pre-order ovog nastavka Star Wars Jedi: Fallen Order i dalje imaju dovoljno vremena da urade to – pre nego što je vreme da odu u galaksiju koja je mnogo, mnogo daleka od ove naše. 

Kao i svoj prethodnik, i Survivor deo mami igrače sa bonus stvarima da bi izvršili pre-order. 

Star Wars Jedi: Survivor će biti zvanično objavljen 28. aprila i izgleda da će istovremeno nastaviti i poboljšati temelje koje je postavio Fallen Order. 

Gde možete obaviti pre-order Star Wars Jedi: Survivor?

Star Wars Jedi: Survivor dolazi u dve verzije: standardna verzija čija je cena 69.99$ i Deluxe verzija čija cena iznosi 89.99$. Veliki broj prodavnica će imati oba verzije: na vama je samo da izabere koju verziju ćete naručiti prilikom pre-order-a. 

Survivor će takođe biti dostupan samo na trenutnim generacijama konzola, što znači da neće moći da se igra na PS4 ili Xbox One. 

Ukoliko želite da naručite fizička izdanja pre nego što stignu u Srbiju, moći ćete ih pronaći na Amazonu, a digitalna izdanja na PlayStation Store i Xbox Store ukoliko ćete igrati na PS5 i Xbox konzolama novije generacije. 

Ukoliko želite da u ovoj avanturi uživate na vašem PC, na raspolaganju su vam digitalna izdanja koja možete nabaviti putem sledećih provajdera:

  • Steam
  • Epic Store
  • EA Store
  • Amazon

Da li ste nestrpljivo čekate izlazak ove igre? Ako želite da vidite čime ćete to biti nagrađeni prilikom pre-ordera ove igre, ne gubite vreme, rezervišite svoj primerak i obezbedite na vreme sebi igru i bonuse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version