Vesti

Discord menja korisnička imena – username više neće biti isti

Discord uvodi promene u načinu predstavljanja i funkcionisanja korisničkih imena na svojoj platformi. Ovo će biti prva velika promena ove stavke za 8 godina od kad je Discord aktivan u gejmerskoj zajednici. 

Discord je tekstualni, audio i video komunikacioni servis koji se koristi u onlajn gejming zajednici već godinama. On je lasniran 2015 godine i veoma brzo je postao popularan zbog svoje jednostavnosti. On je inicijalno napravljen za PC igrače, ali je sada dostupan na PS5, Xbox one i Xbox Series X/S. 

Discord je objavio blog post u kom je najavio promene vezane za korisničko ime. Na ovoj platformi, korisničko ime se sastojalo od imena korisnika koje je on sam unosio, nakon čega je sledila #, a za njom su išle 4 nasumične cifre. Na ovaj način je svaki korisnik imao jednistveno korisničko ime

Korisničko ime više neće tako izgledati, već će korisnici sami kreirati svoje jedinstveno korisničko ime kom će prethoditi @ koje je prisutno i na drugim društvenim platformama, kao što je tviter. 

Ova promena će se dešavati postepeno u narednih nekoliko nedelja, a korisnici će biti obavešteni kada budu mogli da promene svoje korisničko ime. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top