Vesti

Xbox Game Pass – Predlozi igara za maj mesec

xbox game pass

Microsoftov Xbox Game Pass servis definitivno vredi svaku paru – .

Mnogi ne razumeju ovaj koncept i ne podržavaju to da su igre “tamo negde”, na nekom virtuelnom servisu koji morate plaćati svaki mesec – ali činjenica je da na osnovu jedne pretplate dobijate veliku biblioteku video igara u kojima možete uživati. 

Xbox Game Pass: Predlozi za maj mesec

Naravno, nemoguće je da uživate u svim igrama koje ova pretplata nudi, ali ukoliko izaberete dobre igre – ova pretplata će se itekako isplatiti. Mi vam predstavljamo neke od najboljih igara. Ovo su naši predlozi za maj mesec.

Halo: The Master Chief Collection

Pustolovine Master Chief nikad nisu bile dostupne, kao što su u Master Chief Collection. U nju su uključene sve Halo igre(osim Halo 5: Guardians), ali Halo 3: ODST i Halo: Reach su dodati. 

Svako ko je fan Halo igre, mora da preko Xbox Game Pass ima ovu kolekciju. Ako niste završili Master Chief sagu, ne postoji bolji način da završite tu bitku.

Ghostwire: Tokyo

Ako volite akcione borbe, a pogotovo ukoliko su uključena čudovišta, ovo je pravi odabir za vas. 

Ova igra vas vodi u Tokio. Protagonista je mladi muškarac koji je preživeo misteriozno nestajanje ostatka stanovništva ovog grada. On se udružuje sa paranormalnim bićem koje mu pomaže u borbi protiv duhova i raznih negativaca. Ovo je nešto u čemu ćete zasigurno uživati, pogotovo ako ste ljubitelji horora.

Quantum Break

Kada je izašla Quantum Break igra, ona i nije baš naišla na pozitivne reakcije od strane gejming zajednice. 

Ovo je jedna igra koja izgleda dobro, pruža dosta zanimljivih supermoći, a pritom, priča i zanimljivu priču ispričanu kroz TV scenario. Ona je, nažalost, često ignorisana igra, koja je itekako vredna pažnje. 

Ovo su samo 3 predloza za igre u kojima možete uživati preko Xbox Game Pass-a. Obavezno bacite pogled na ostatak igara u kojima ćete uživati. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top